Beginnersstage Ortler - Italië

za 02 juli
tem: za 09 juli

In deze stage leren we alle rots, sneeuw -en ijstechnieken die nodig zijn om in het hooggebergte veilig en zelfstandig te klimmen. Diverse reddingstechnieken (o.a. Spaltenberging) komen ruim aan bod, evenals oriëntatie, weerkunde, EHBO in de bergen, Alpiene gevaren, tochtplanning, acclimatisatie.
Uiteraard zullen er eveneens beklimmingen gedaan worden, zowel in sneeuw en ijs als in rots. Deze dienen als toepassing om de verworven kennis en technieken in te oefenen. Mogelijke beklimmingen: Monte Scorluzzo, Furkelspitze, Suldenspitze, Kleine en Grote Angelus, Monte Cevedale.

  • Inschrijven voor 1/04/2022
  • Begeleiders: Frank Mattens & Jos Vanmarsenille
  • Prijs: €695 euro voor voorinschrijving, organisatie, professionele begeleiding, gebruik touwen, liften, alle overnachtingen in half pension
  • Niet inbegrepen: eigen materiaal, lunch, vervoer, dranken
  • Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Terug omhoog