6 Jan - Nieuwjaarswandeling Lommel

Allen hartelijk welkom op de Nieuwjaarswandeling 2019, afsluiter van het jubileumjaar LBV 40 jaar. Na een korte wandeling van ca. 5 km door de bossen van Kattenbos keren we terug naar de zaal "Klosterhof" voor taart met koffie, thee of chocomelk. Ondertussen zullen er sfeerbeelden van allerlei activiteiten van het afgelopen jaar geprojecteerd worden. Wie erin geslaagd is om tijdens het jubileumjaar alle wandelingen mee te doen, maakt kans op een hoofdprijs die uitgeloot wordt. Zeker niet te missen!

Kostprijs: volw. 6 euro, kinderen 3 euro; inclusief 2 stukken taart met koffie, thee of choco. Iedereen is welkom! We vragen wel in te schrijven zodat we het nodige kunnen voorzien. Stort dit bedrag op reknr BE52 0682 0087 5509 op naam van de LBV met als mededeling "Nieuwjaarswandeling 2019".

Samenkomst en vertrek wandeling: Om14.00 uur aan de parochiezaal "Klosterhof" te Lommel Kattenbos, Oude Diestersebaan 1, Lommel.

Reisweg: Via N74 of N715 Kempische Steenweg richting Eindhoven tot kruising met de N71 of Ring van Lommel, draai links richting Lommel tot kruispunt (McDonald's), draai links N746 richting Leopoldsburg tot aan het station, over de spoorweg links tot aan parochiezaal. Kan ook via de Noord-Zuid verbinding tot afslag Mol/Maria Ziekenhuis, dan rotonde 2de afslag en volgende rotonde 1ste afslag, verder zoals hierboven. Er is plaats genoeg op de parking van de parochiezaal en een beetje verder aan de kerk om de auto kwijt te geraken.

Uitrusting: stevige wandelschoenen, regenkledij.

Inlichtingen en leiding: Ivo Geuens; tel: 011/54.12.95 of 0479/44.98.78 E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijvingen: vóór 1/1/2019
Nieuwjaarswandeling
security image