6 Oktober - Wandeling Lieteberg te Zutendaal

Een wandeling in het NationaalPark Hoge Kempen.

Deze wandeling leidt ons vanhet bezoekersonthaal Lieteberg via de Hesselsberg naar de Papendaalheide, waar weeen mooi uitzicht hebben over de voormalige grindplassen. We passeren hetdorpscentrum van Zutendaal en gaan dan via het stiltegebied 'Zwarte Put’,onderweg vinden we de stiltestenen met poëtische teksten, terug naar onsvertrekpunt.

Afstand: je kan kiezen tussen ca. 10 en 20 km.

Carpooling: onderling af te spreken tijdens de vorige wandelingen.

Vertrek wandeling: 10.00 uur op de parking van de Toegangspoortde Lieteberg, Stalkerweg z/n te 3690 Zutendaal (ong. 300 meter buiten hetcentrum van Zutendaal richting Gellik).

Reisweg:Vanuit Hasselt de N702 tot Genk/Sledderlo.De N750 tot de Bilzerweg en verder de N730 richting Zutendaal. Aan de rotondede N77 tot Zutendaal en rechtsaf de Stalkerweg.

Uitrusting: stevige wandelschoenen, lunchpakket,regenkledij

Inlichtingen en leiding: Jos Pirens; tel. 0497/39.80.61; E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. + Luc Buntinx; tel. 0497/40.18.50; E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.